Curățenie după reparații

Curățenie după reparații

«CLEANTOBE» organizează curățenie generală în încăperi de diverse dimensiuni, de orice fel și complexitate. Toate lucrările se efectuază la timp, calitativ.

«CLEANTOBE» vă propune spălarea profesionistă a fațadelor și clădirilor din sticlă. Praful, murdăria, inscripțiile, depunerile de la gazele de eșapament auto-toate acestea strică aspectul exterior al clădirii, dăunează imaginii organizației, creează un disconfort majorității trecătorilor.

Dificultatea petrecerii unor astfel de lucrări, e legată de spălarea și curățarea suprafețelor materialelor de finisare de murdăria depusă. În activitatea noastră, utilizăm produse certificate eficace, echipamente de lucru pentru locuri greu accesibile, echipamente profesionale specializate, ce permit păstrarea integrității suprafețelor și aspectului exterior al materialelor de finisare

În perioada dării în exploatare a blocurilor, se realizează curățenia complexă a întregului interior al clădirii, inclusiv evacuarea deșeurilor de construcție. Diferă printr-un nivel total de curățare a oricăror suprafețe a întregii clădiri, pentru darea în exploatare ulterioară

Lista lucrărilor posibile la curățenia generală după construcții:

  • Deservirea complexă a ferestrelor, construcțiilor din metalo-plast din ambele părți, pervazurilor, suprafețelor din sticlă și oglindă / pereților despărțitori, cu înlăturarea peliculei de protecție/oracal.
  • Lustruirea oglinzilor și suprafețelor din sticlă.
  • Curățarea profundă cu îndepărtarea urmelor de vopsea și altor murdării de pe suprafețe tari ale: pardoselilor, pereților, plintusurilor.
  • La necesitate-curățarea profundă a pardoselii cu suprafața tare cu ajutorul unei mașini specializate.
  • Deservirea complexă a pereților, ușilor, blocurilor de uși.
  • Deservirea complexă a corpurilor de iluminat.
  • Deservirea complexă a obiectelor sanitare cu dezinfecție/ înlăturarea pietrei și murdăriei de pe gresie, accesorii.
  • Înlăturarea murdăriei de pe suprafețele orizontale și verticale a mobilei și obiectelor de interior.
  • Curățarea de tip vacuum a covoarelor/covrolinului.
  • La necesitate-curățarea chimică a covoarelor și tapițeriei.

Vrei ca casa ta să fie curată și bine întreținută? Contactează-ne! Putem curăța orice cameră!

Cum să comandați curățenie după reparații în Chișinău?

Trebuie doar să formați numărul nostru de telefon +37369555365 sau să utilizați formularul de feedback de pe site. Managerul nostru va putea să vă răspundă la toate întrebările, să vă clarifice detaliile legate de tarifarea serviciilor și să ia o comandă pentru curățenie după reparații în orice moment convenabil pentru dvs.

Cât costă o curățenie după reparații?

Costul muncii este calculat individual, pe baza preferințelor clientului, cu toate acestea, puteți găsi prețurile aproximative pe pagina de prețuri pentru serviciile de curățenie.

Oferiți feedback

Oferiți feedback:

Introduceți numărul contractului pentru a înregistra revocarea

* Adăugați anonim feedback